2015. augusztus 16., vasárnap

Eredményhirdetés #1

Sziasztok! :) Hát elérkezett ez a bejegyzés is, ma a legszebb fejléc, a legszebb kinézet és a legszebb könyvborító kategóriák eredményét osztom meg veletek. Mielőtt jönnének a kommentek, hogy miért nem egybe, egészbe hoztam az eredményeket, szeretném közölni veletek, hogy még nem végeztem az összes blog olvasásával, volt, hogy hajnali kettőkor mentem alunni, mert beszerettem volna még fejezni az adott blogot, s a kritikákat is közben írom. Nem ígérem, hogy aznap lesz megosztva az összes kritika, amint felkerülnek a eredmények. 


Egy kis változás történt, ebben a három kategóriában a nyeremények megváltoztak, ebben a bejegyzésben fogom leírni, miért őket választottam/választottuk. Ami a nyereményeket illeti, fel is sorolnám, hogy miben változott.

I. helyezett nyereménye: ajánló, oklevél 

II. helyezett: ajánló, oklevél

III.helyezett: oklevél
A kritikát és az interjút azért vettük ki mert néhány fejlécet, designt, könyvborítót más oldal készített és az kicsit hülyén nézne ki, hogy az interjúban megkérdezném pl. azt, hogy miért ezt a színvilágot választotta vagy milyen kikötést bízott rá a fejléc vagy a másik két dolog elkészítésében, remélem megértitek.

Nem is rizsáznák többet, következzen a legszebb fejléc kategória. :D   


Sok szép fejléc érkezett, de ők lettek a kiválasztottak. A 3. helyezett nem más mint Ryshia H. Aurora, a Hey Violet! blog írója. Gratulálunk! 


Ezt a fejlécet, az egyik szerkesztőnkkel választottuk ki, a színvilág nagyon elnyerte tetszésünket, a fejléc minden része jól kivan dolgozva, kicsit túlzsúfoltnak tűnik, de pont ettől a dologtól lesz különleges.

A 2. helyezett nem más, mint Adalia White, a Cinderella csöpögős szerelmi történet, egy kis varázslattal megfűszerezve című blog írója. Gratulálunk! :)

Úgyszint, ennél a blognál is a fejléc szépsége, kidolgozottsága tetszett meg nekünk, amit valljuk be, nem 5 percig tarthatott megcsinálni.

És az 1. helyezett nem más, mint.......................
J. Callie, a Judit történetek című blog írója.
Gratulálunk! :)


A hátteret leszámítva, amin kellene változtatni, mert nem illik a fejlécjez, nagyon megtetszett a fejléc, az egyik kedvencem a sok jelentkező közül, minden megvan benne, aminek kell lennie. Mást nem is tudok róla mondani, azon kívül, hogy imádom. :D


És lenne még egy fejléc, ami nagyon a szívemhez nőtt, pont az egyszerűség miatt választottam ki, a mi kis különdíjas bloggerinánk nem más, mint Lea, a Madridi Álom című blog írója.
Gratulálunk! :)


Következzen a legszebb kinézet nevű kategória. :)

A 3. helyezett nem más, mint Nicolette F., az  Evolution - A leszármazottak című blog írója. Gratulálunk! :)



A blog kinézete nagyon tetszik, a fejléc tökéletes és a modullok sorrendje is megfelelő, ami egypár blognál nem elmondható. 


A 2. helyezett nem más, mint Szimy, a  Masquerade blog írója.  Gratulálunk! :)



Mikor először megnyitottam a blogot, egy szó jutott eszembe. Elképesztő. A sablon nagyon tetszik és a fejléc is, amit hozzá lett készítve, de ami még jobban tetszik, az a bejegyzéseknél levő kis kép, ami azt jelzi, hogy kinek a szemszögéből van az adott rész, ezért is választottam ki ezt a blogot a Top 3-ba.


És, az első helyezett nem más, mint........................
Dérlepke, a Marvel fanfictions blog írója. Gratulálunk! :)


Csodálatos az egész blog, azon kívül, hogy már régóta követem, legjobban az egész kinézetben a fejlécet imádom, aprólékosan kidolgozott munka, a modulok szuperül vannak elrendezve, az oldalakt is megnéztem, legjobban a WTF zóna tetszett, amin szétröhögtem magamat. :D

Éééés a mai utolsó kategória a legszebb könyvborító kategória.


A 3. helyezett nem más, mint Nicolette F., az  Evolution - A leszármazottak című blog írója. Gratulálunk! :)



A 2. helyezett nem más, mint Doresz, a Cása de los Ángeles blog írója. Gratulálunk! :)


Az 1. helyezett  Rosalya Payne, a  Te vagy a végzetem című blog írója. Gratulálunk! :)
Még egyszer szeretnénk gratulálni a nyerteseknek és a többi jelentkezőnek, ne csüggedjetek, még van hátra 12 kategória, amelyekben benne lehettek a Top 3-ba vagy a külön díjas helyezésben. :) Hamarosan az ajánlókat is megkapjátok, 2- 3 nap múlva újra jelentkezek 3-4 kategória eredményével.Addig is legyetek jók és blogolásra fel. :)




11 megjegyzés: